Tarieven

Baby's (0-12 maanden): 30 minuten (€ 70)

Het eerste consult duurt een half uur, inclusief intakegesprek en eerste behandeling. Ook de vervolgbehandelingen duren maximaal een half uur, omdat mijn ervaring is dat een te lange behandeling kan zorgen voor teveel prikkels bij je kindje. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen en zal ik waar nodig tips en adviezen geven. Mocht je kindje onrustig zijn dan mag je altijd tussendoor even voeden of je kindje even bij je nemen.

Volwassenen en tieners: 45-60 minuten (€ 98)

Het eerste consult (inclusief intakegesprek) duurt altijd een uur. Vervolgbehandelingen duren ook een uur, maar het kan wel eens voorkomen dat we iets eerder klaar zijn met de behandeling. De resterende tijd gebruiken we dan voor leefstijladviezen, oefeningen en dergelijke.

Tarieven, vergoeding en verwijzing

Na afloop kun je pinnen om het consult te betalen. De factuur wordt je toegestuurd per e-mail. Je kunt deze dan zelf indienen bij je zorgverzekeraar. Osteopathie wordt door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Je eigen risico is hierop niet van toepassing. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je polisvoorwaarden. Osteomobility voldoet aan alle registratie-eisen van de zorgverzekeraars.

Heb je vragen over vergoedingen? Neem contact op

Voor een osteopathische behandeling is geen verwijzing nodig van je huisarts of specialist. Ook voor vergoeding van de behandeling door je verzekering is een verwijzing niet noodzakelijk.

Tot 24 uur voor aanvang van het betreffende consult kun je de afspraak kosteloos telefonisch annuleren. Als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert, brengen we de kosten van het consult in rekening.

 

Mijn expertise

Ik heb onder andere ervaring met het behandelen van:

Hoofdpijn, nekpijn en rugpijn

Spier- en gewrichtsklachten

Schouderklachten

Elleboog-, pols- en handklachten

Buikpijn, opgeblazen gevoel

Spijsverteringsklachten

Ademhalingsklachten

Stress-gerelateerde klachten

Heup- en bekkenklachten

Knie-, enkel- en voetklachten

Sportblessures

Stemklachten (zang, spreken)

Staat jouw klacht er niet bij? Neem dan contact met ons op.